mandag 22. august 2011

Sydney!


Utrolig behagelige senger

Etter en lang kjøretur kom vi frem til Sydney! Vi bodde på et 5-stjerners hotel i "olympic park" den første natten. Det var et utrolig fint hotell med en like fantastisk restaurant som til og med var nevnt i masterchef. Vi kunne ikke la den muligheten gå fra oss, så vi endte opp med å spise en fantastisk dessert der før vi gikk opp igjen på rommet for å legge oss.


Det flotte badet!



Hotellet hadde til og med en egen putemeny

Neste dag dro vi først til Parramatta for å spise brunch. Det var nesten som en kinesisk tapas restaurant der de gikk rundt med traller mellom bordene og tilbød oss forskjellige retter, og alt vi trengte å gjøre for få mat var å svare ja. 
Yum Cha, Kinesisk brunsj



 Når vi var god og mett dro vi til Westfield shoppingtown for å, ja, shoppe. Det skal visst være det største kjøpesenteret på den sørlige halvkule, så vi fikk ikke sett halvparten en gang før vi dro videre til et annet kjøpesenter nær Bondi Beach for å shoppe litt til. Når vi begynte å bli sliten etter all handlingen dro vi til hotellet vårt på andre siden av gaten fra Bondi Beach.

Lobbyen i hotellet ved Bondi
Westfield Shoppingtown

Neste dag spiste vi en god frokost før vi gikk en tur på bondi beach, shoppet litt mer, spiste kake siden det var bursdagen til vertsbroren min som bor i Parramatta, og kjørte den lange veien hjem igjen. Det ble ikke noen tid til overs for sydney operahouse, så vi skal tilbake flere ganger før jeg drar hjem igjen sånn at jeg skal få med meg mest mulig av Australia. Men kan ikke si noe annet at dette var en strålende tur selv om vi ikke var innom hjertet av Sydney!


Som du ser; the lifeguard house at Bondi!

Bondi Beach
 



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar